Binapro BV heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van cookies. Wij respecteren alle vormen van privacy van onze bezoekers en klanten en achten het daarom niet nodig om data over hun surfgedrag te verzamelen. Mede hierdoor voldoet onze website aan de eisen van de AVG wetgeving die van kracht zal worden op 25 mei 2018.

Over ons

Binapro opereert als deskundige partner op het gebied van olfactorische geuremissiebehandeling. Binapro biedt haar relaties een breed leveringsprogramma van gerenommeerde en innoverende oplossingen, in toepassing variërend van geuremissie reductie tot geuremissie monitoring.

Industrieën hebben voortdurend te maken met veranderingen ten aanzien van milieuwetgeving of beperkingen in groei door te hoge geuremissie. Daarom heeft Binapro zich, tezamen met haar partners, toegelegd op het behandelen van geuremissie. Vanuit een overtuiging dat de toekomst van industrieën schuilt in een diepgaande allesomvattende oplossing ten aanzien van geuremissie, is de strategie van substantieel terugdringen van geuremissie leidend.

Wij bieden oplossingen waar geuremissie problemen veroorzaakt. Daarom is Binapro een total systems supplier in de Benelux voor alle industrieën waar geuremissie een belemmering is voor economische groei.

Met onze kennis, expertise, producten en services bedienen wij industriële bedrijven en de intramurale zorgsector met zeer efficiënte oplossingen.