Binapro BV heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van cookies. Wij respecteren alle vormen van privacy van onze bezoekers en klanten en achten het daarom niet nodig om data over hun surfgedrag te verzamelen. Mede hierdoor voldoet onze website aan de eisen van de AVG wetgeving die van kracht zal worden op 25 mei 2018.

Maatwerk Oplossingen

Onze expertise is terug te vinden op veel gebieden van industriële geuremissie behandeling. Hier zijn veel succesvolle oplossingen geïmplementeerd. Wij leveren, voor elk geuremissie probleem, een perfect passende en efficiënte oplossing met een zeer goede ROI. De onderliggende technologie biedt de mogelijkheid van geuremissie behandeling van 1.000 m3/uur tot meer dan 1.000.000 m3/uur.

Binapro werkt, voor het behandelen van industriële geuremissie, zeer nauw samen met de firma Biothys GmbH. Deze laatste is ISO-9001 gecertificeerd, vervaardigt de producten en bezit alle benodigde patenten voor het neutraliseren en afbreken van geuremissie die als hinderlijk en onwenselijk ervaren wordt.

De hiervoor ontwikkelde toepassingen bestaan reeds 30 jaar en worden in 42 landen gedistribueerd. Wereldwijd zijn er momenteel ruim 3.000 actieve klanten.

De oplossingen voor het afbreken/neutraliseren van geuremissie bestaat uit Air-to-Air toepassingen, oppervlakte behandeling van buffertanks, bassins en lagunes, behandeling van vaste en vloeibare fracties, granulaat- en injectiebehandeling van vloeistoffen en vloeibare fracties. Voor elk emissie probleem is een specifiek daarvoor ontwikkelde toepassing voorhanden met daarbij behorende afgestemde diffusie-apparatuur.

Onze werkgebieden

Afvalverwerking

BINAPRO behandelt succesvol afvalstortplaatsen, afvalopslag, rolcontainers, vuilniswagens en nog veel meer op het gebied van afvalverwerking.
Onze oplossingen variëren van de behandeling van schoorstenen, binnenopslag, buitenopslag, deuren tot optimalisatie van biofilters

Waterzuivering

BINAPRO is een expert op alle gebieden van afvalwaterbehandeling zowel industrieel, stedelijk, grachten als ook percolaatbassins etc.

Petrochemie

BINAPRO behandelt geuren van raffinaderijen, olieopslag, tankreiniging en voldoet aan explosie beveiligingseisen (Atex)

Industrie

BINAPRO is een belangrijk partner voor de behandeling van alle soorten industriële geuremissies van productie- en opslagplaatsen tot schoorstenen

Recycling

BINAPRO heeft maatwerkoplossingen voor recyclingbedrijven van compost, plastic, kunststof en papier

Intramurale zorg

BINAPRO realiseert een geurloze omgeving in de intramurale zorg bij ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, verpleegtehuizen, etc.
Waarbij behandeling van overlast door incontinentie een van de speerpunten is

Waarom kiezen voor Binapro

Positieve kosten en baten

BINAPRO realiseert substantiële geuremissiereductie met een minimum aan initiële en operationele kosten.

Biologisch proces

BINAPRO biedt milieuvriendelijke, duurzame oplossingen die geuremissies effectief afbreken.

Jarenlange ervaring

BINAPRO is gespecialiseerd in consulting, ontwerp en implementatie van klantgerichte oplossingen betreffende geurneutralisatie binnen alle sectoren.