Binapro BV heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van cookies. Wij respecteren alle vormen van privacy van onze bezoekers en klanten en achten het daarom niet nodig om data over hun surfgedrag te verzamelen. Mede hierdoor voldoet onze website aan de eisen van de AVG wetgeving die van kracht zal worden op 25 mei 2018.

Dispensers

Het F-ONE PASSIVE AIR SYSTEM (F-One) biedt 60 dagen geurcontrole op een milieuvriendelijke manier. Door de “Twist & Click” technologie duurt installeren slechts enkele seconden. F-One bevat moleculaire drijfgasvrije actieve agenten, waardoor geuren effectief worden afgebroken in plaats van deze te maskeren. F-One heeft een maximaal bereik van 170 m3, werkt zonder batterijen en is volledig recyclebaar.

Onze werkgebieden

Afvalverwerking

BINAPRO behandelt succesvol afvalstortplaatsen, afvalopslag, rolcontainers, vuilniswagens en nog veel meer op het gebied van afvalverwerking.
Onze oplossingen variëren van de behandeling van schoorstenen, binnenopslag, buitenopslag, deuren tot optimalisatie van biofilters

Waterzuivering

BINAPRO is een expert op alle gebieden van afvalwaterbehandeling zowel industrieel, stedelijk, grachten als ook percolaatbassins etc.

Petrochemie

BINAPRO behandelt geuren van raffinaderijen, olieopslag, tankreiniging en voldoet aan explosie beveiligingseisen (Atex)

Industrie

BINAPRO is een belangrijk partner voor de behandeling van alle soorten industriële geuremissies van productie- en opslagplaatsen tot schoorstenen

Recycling

BINAPRO heeft maatwerkoplossingen voor recyclingbedrijven van compost, plastic, kunststof en papier

Intramurale zorg

BINAPRO realiseert een geurloze omgeving in de intramurale zorg bij ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, verpleegtehuizen, etc.
Waarbij behandeling van overlast door incontinentie een van de speerpunten is

Waarom kiezen voor Binapro

Positieve kosten en baten

BINAPRO realiseert substantiële geuremissiereductie met een minimum aan initiële en operationele kosten.

Biologisch proces

BINAPRO biedt milieuvriendelijke, duurzame oplossingen die geuremissies effectief afbreken.

Jarenlange ervaring

BINAPRO is gespecialiseerd in consulting, ontwerp en implementatie van klantgerichte oplossingen betreffende geurneutralisatie binnen alle sectoren.